Cele 5 semne timpurii ale sarcinii

Cele 5 semne timpurii ale sarcinii

Greata sau varsaturile pot incepe foarte devreme la unele femei - un semn comun prematur al sarcinii poate fi greata de dimineata. Acest lucru va incepe, de obicei, cand sunteti in jur de sase saptamani gravida. Ar putea fi doar greata, dar poate include si varsaturi.

varsaturi sarcina

Faceti pipi mai des - cand ramaneti insarcinata, un semn poate fi ca aveti nevoie sa faceti pipi mai des. Aceasta cauza este o combinatie de hormoni de sarcina, cu un volum mai mare de sange in sistemul dumneavoastra si rinichii muncesc mai greu.

Dureri de cap - este posibil sa aveti dureri de cap in primele etape ale sarcinii. Acest lucru se datoreaza cresterii bruste a hormonilor din corpul dvs., deoarece se adapteaza la a fi gravida.

durere cap sarcina

Intunecarea pielii in jurul sfarcurilor - un alt semn obisnuit de inceput al sarcinii poate fi ca pielea din jurul sfarcurilor (areolele) sa devina mai intunecata. De asemenea,sfarcurile devin mai sensibile, iar umflaturile din jurul mameloanelor sunt mai pronuntate.

Pofte sau repulsii fata de anumite alimente - este posibil ca anumite alimente sa nu va mai placa, fie din cauza varsaturilor sau a greturilor de dimineata! Cu toate acestea, s-ar putea sa constatati, de asemenea, ca va dezvoltati poftele pentru anumite alimente (si, probabil unele ciudate) dintr-o etapa foarte timpurie a sarcinii.

Comentarii

  • Acest articol nu are comentarii.

Lasa un comentariu