Vacanta la apartament in Mamaia Nord

Vacanta la apartament in Mamaia Nord

 

 

In conditiile actuale, cu restrictiile din restaurante si complexurile hoteliere tot mai multe familii se indreapta spre a inchiria apartamente pe litroral mai ales ca in ultimii ani au aparut complexuri deosebite fix pe malul marii . 
Statiunea mamaia nord , aflata intre Mamaia si Navodari a cunoscut o dezvolare accelarata in ultimii ani. Aici se gasesc multe optiuni de cazare la apartamente iar plaja este wau , este f lata , intrarea in apa foarte lina , si se intinde pe sute de metri . In conditiile actuale sezlongurile au fost distantate la mai mult de 2 metri si exista si zona de cearceafuri . 

Un complex deosebit care ne-a atras atentia este Allezzi beach Resort 
Am vorbit  cu  Gabriel Turcu , un proprietar care detine mai multe apartamente aici, din toti proprietarii de apartamente de la Alezzia cu care am vorbit  , a fost cel cu ofertele cele mai mici de pret ,  si i-am pus cateva intrebari .


De ce ati dorit sa investiti in apartamente in acest complex ?
Mereu am fost atras de acest tip de cazare , apartamente pe malul marii . Si eu la randul meu am calatorit in alte tari si am fost cazat in apartamente pe litoral . In momentul in care s-a inceput dezvoltarea in Mamaia Nord , mi am dat seama ca aceasta statiune se apropie de nivelul celor de afara . Complexul Aleezzi a dispus de toate facilitatile pe care vroiam sa le ofer turistilor ce imi trec pragul : locuri de joaca , piscine , spatii verzi , farmacii si alimentare . Va spun sincer complex ca Allezi nu mai exista pe litoralul nostru . A fost o investitie mare dar a fost visul meu sa investesc in litoralul romanesc si am incredere ca turistii ce ma vor vizita vor simti ca au ales un apartament intr o staiune europeana cu standarde inalte si au avut o vacanta de neuitat chiar la noi in tara . 


Cate apartamente aveti disponibile ?
Dispun de 1. un apartament cu 3 camere : 2 dormitoare si living cu bucatarie , 2 bai si 2 bacoane , 2. Un apartament cu 2 camere , "vecin " cu cel de 3 camere : are bucataria inchisa , dormitor matrimonial si living , 3. 2 studiouri: ele sunt mai mari ca garsoniera si mai mic ca apartamentul cu 2 camere ., dormitor matrimonial si living  4 . garsoniera , tot de 4 persoane cu  pat matrimonial si canapea extensibila 
Ce dotari au apartamentele dumneavoastra?


Apartamentele sunt mobilate complet . . Apartamentele au tot ce este necesar si pentru curatenie : aspirator , fier de calcat , masina de spalat , absolut tot . De asemenea clientii au acces gratuit la piscinile complexului si la locurile de joaca.
Lumea poata sa gateasca in apartament ?
Bucataria e utilata cu absolut tot ce este nevoie , "ca acasa" , tacamuri , vesela , oale . De asemenea exista plita si cuptor in apartamente iar in garsoniere plita si cuptor cu microunde 
Ce masuri suplimentare ati luat avand in vederea situatia actuala ?


Folosim dezinfectanti speciali . Lasam timp suficient intre clienti astfel incat sa dezinfectam temeinic si sa aerisim suficient . De asemenea scarile de bloc si spatiile comune sunt dezinfectante constant  cu solutii profesionale . 
Turistii trebuie sa isi faca griji pentru locul de parcare ?


Eu am alocate in complex cateva locuri de parcare aferente apartamentelor , cei care opteaza pentru garsoniere pot folosi parcarea comuna de langa complex . Daca va uitati pe google maps o sa vedeti ca aceasta statiune nu este f aglomerata , hotel langa hotel si sunt  distribuite f multe locuri de parcare . 
Sa vorbim si despre luarea mesei . Poate nu vor sa gateasca in fiecare zi :)) Exista optiuni de comanda la domiciliu ? 
In complex exista 4 restaurante : unul grecesc , unul turcesc , unul romanesc si o pizzerie . Acestea ar fi chiar in complex . De asemenea prin intermediul unor aplicatii de delivery , de ex take away veti vedea ca sunt f multe optiuni pentru toate buzunarele . 
Mai aveti locuri disponibile pentru acest sezon ? 
In ultimele saptamani am fost contactat zilnic pentru rezervari . Turistii trebuie sa imi comunice perioada si numarul de persoane astfel incat sa le fac o recomandare pentru apartament sau studio. Sunt perioade cand am ocupat full dar mai am disponibilitati pentru anumite perioade. 

 

Comentarii

  • Wallybably

    - acum 3 luni

    <a href="https://www.facebook.com/Reduslim-101958461562598/">reduslim</a>

Lasa un comentariu